schepen11.jpgschepen12.jpgschepen13.jpgschepen14.jpgschepen15.jpg

Algemene Ledenvergadering 10 mei 2014 - Partnerprogramma

Voor de partners die meekomen naar de Algemene Vergadering is een wandeling georganiseerd vanaf het ss Rotterdam via de loopbrug over de Rijnhaven naar Hotel New York. Na de gratis consumptie gaan wij weer terug. Graag even vooraf aanmelden.

Excursie naar het Scheepvaartmuseum in Amsterdam

Bij voldoende belangstelling wordt op woensdag 25 juni 2014 een excursie georganiseerd naar het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Vertrek per bus uit Rotterdam (locatie volgt later) om 10.00 uur. Prijs € 53,= p.p. all-in ( incl. kopje koffie bij aankomst, entree museum, rondleiding en lunch in het museum). Terugkomst Rotterdam ongeveer 16.00 uur. Voor leden die op eigen gelegenheid naar het museum komen bedraagt de deelname € 46,= p.p. incl.. Na overmaking van genoemd bedrag op bankrekening NL51INGB0000175060 t.n.v. De Lijn, Rotterdam wordt uw deelname geregistreerd en ontvangt u eind mei een bevestiging en verdere informatie.

Dodenherdenking 4 mei 2014

KransleggingZondag 4 mei 2014 zal de jaarlijkse dodenherdenking plaatsvinden bij ons oorlogsmonument nabij het ss Rotterdam. Aanvang: 14.00 uur. Na afloop wordt u aan boord een kopje koffie aangeboden.

.

Jubileumboek 25-jaar vereniging De Lijn

fotoalbum125 pagina's ervaringsverhalen van oud-werknemers van de Holland-Amerika Lijn. Een beperkte oplage en niet verkrijgbaar in de winkel.
Prijs: € 13,95 incl. verzendingskosten.

Gezocht 3e prijswinnaar Tombela 19 januari

Gezocht: Prijswinnaar tombola 3e prijs: schilderij Averdyk in VNS kleuren; lotnr. 1558 Melden bij secretariaat of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.