schepen11.jpgschepen12.jpgschepen13.jpgschepen14.jpgschepen15.jpg

Concept Notulen Algemene vergadering “De Lijn” 10 mei 2014

documentenDe  Concept Notulen Algemene vergadering “De Lijn” 10 mei 2014 zijn via de leden toegang te lezen.

.

Cruise port Rotterdam zoekt vrijwilligers

doorman--300x300Cruise port Rotterdam is naarstig op zoek naar vrijwilligers. Naast de Cruise terminal liggen, zoals bekend, met grote regelmaat cruise schepen aan de kade. Om de passagiers behulpzaam te zijn bij het inschepen en het van boord gaan, wordt een service gerichte doorman gezocht. Dat is iemand die in mooi uniform de passagiers binnen de terminal de weg wijst. De tijden van de diensten zijn van 07.00-16.00 uur, diensten van minimaal vier uur zijn bespreekbaar. Uiteraard wordt er gezorgd voor een kleine vergoeding. Er wordt gezocht naar een doorman voor de volgende data:

Juli 2014: 26

Augustus 2014: 2, 16, 28 en 30

September 2014: 13, 27 en 30

Oktober 2014: 14

Bij interesse kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of telefonisch naar 010-4860724

Jubileumboek 25-jaar vereniging De Lijn

fotoalbum125 pagina's ervaringsverhalen van oud-werknemers van de Holland-Amerika Lijn. Een beperkte oplage en niet verkrijgbaar in de winkel.
Prijs: € 13,95 incl. verzendingskosten.

Familieberichten

Overleden:

A.G.H. Boon, Salamander 54, 3984 MC Odijk (overleden op 4 augustus 2014).

B.F. Brouwer, Schepenstraat 68 c, 3039 NL Rotterdam (overleden op 27 juli 2014)

J. van den Berge,  Reigerlaan 58 ("Kievit"), 3362 TE Sliedrecht (overleden op 23 juli 2014)

Het bestuur heeft haar medeleven betuigd.

Nieuwe website vereniging "De Lijn"

website

Beste leden van "De Lijn",

Het doet ons genoegen u te kunnen berichten dat vanaf heden onze website in een nieuw en modern jasje is gestoken en ook het gedeelte met het ledenregister weer toegankelijk is.
De inlogprocedure voor het ledenregister is identiek als voor onze vorige website.

Bij het installeren van het ledenbestand wordt van rechtswege de betrokkene(n) daarvan in kennis worden gesteld en heeft u inmiddels een e-mail ontvangen met uw naam en wachtwoord. Deze e-mail was afkomstig van onze webmaster.

Wij rekenen erop dat onze website weer veel bezoekers zal krijgen.

Het bestuur van de vereniging "De Lijn"