mas

Woensdag 7 oktober 2015 wordt een excursie georganiseerd naar het Museum aan de Stroom (MAS) in Antwerpen. Vertrek per bus vanaf ss Rotterdam om 09.00 uur.  Terug omstreeks 17.00 uur. Kosten deelname bedragen € 45,00 per peroon. Hierbij is inbegrepen de busreis, kopje koffie bij aankomst, entree museum incl. rondleiding van 2 uur en de lunch in het museum. Deelname uitsluitend voor leden en max. 1 introducé. Aanmelding door overmaking van € 45,00 p.p. op bankrekening  NL51INGB0000175060 t.n.v. De Lijn, Rotterdam onder vermelding van "Excursie Antwerpen" en uw lidnummer. In de loop van september ontvangt u een bevestiging en meer informatie.

facebook logo

Sinds kort staat De Lijn op Facebook !

Screenprint Facebook

Leden van Vereniging "De Lijn" ontvangen een korting op deze rondleiding. Zij betalen Euro 9,00 p.p. in plaats van Euro 12,50 p.p. De korting geldt voor het lid op vertoon van de ledenpas en 1 introducé.