Open dag e mail 1Het duurt nog even, maar u kunt zich nu al opgeven voor de excursie naar het MARIN. Op zaterdag 29 oktober gaan we naar Wageningen.We vertrekken per bus (met toilet) uit Rotterdam om 09.00 uur  Informatie over de opstapplaatsen volgt nader. We bezoeken de open dag van het MARIN, 's werelds grootste maritieme instituut. We worden meegenomen door de test- en meetwereld van de scheepvaart. Nadat we daar veel gezien en gehoord hebben gaan we in de mooie omgeving een late lunch genieten. We zijn omstreeks 17.30 uur weer terug.

Geef u op voor deze excursie door € 45,00 p.p. over te maken op bankrekening NL51INGB0000175060 t.n.v. De Lijn, Rotterdam met vermelding van "excursie MARIN". U ontvangt in september een bevestiging. De website is www.marin.nl

Deze excursie is uitsluitend bestemd voor leden en partner/introducé van Vereniging De Lijn.

Koningsdam bord

Op 9 juli 2016 wordt in het Keramisch Museum Goedewaagen in Nieuw Buinen een expositie geopend van historische HAL tegels en tegeltableaus. De expositie duurt t/m 2 oktober 2016.