Nieuws

Op 16 mei 2018 organiseren wij een bezoek aan de Koninklijke Roeiers Vereniging Eendracht. Bijzonderheden staan vermeld in de afgelopen nummers van HALLO. Eind april ontvangen alle deelnemers een bevestiging via email.

bestuurshamer

Op 28 april 2018 zal de Algemene Vergadering worden gehouden op het ss Rotterdam, aanvang 13.30 uur. Toegang uitsluitend op vertoon van uw ledenpas.

Voor de meegekomen partners wordt nog gewerkt aan een apart programma, waarover zo spoedig mogelijk meer informatie bschikbaar komt. Belangstellenden kunnen zich opgeven bij het secretariaat via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Aanmelding vooraf is verplicht.

Overleden:

B.J. Dimnig, Karel Doormanstraat 437 C, 3012 PH Rotterdam (overleden op 13 februari 2018)

F. Aandeweg, Wilhelminastraat 43, 2661 ET Bergschenhoek (overleden op 2 januari 2018)

H. Vonk, Hoogkamerlaan 1, 2284 GH Rijswijk (overleden op 16 februari 2018)

Het bestuur heeft haar medeleven betuigd

Vitrine 07.2 2017

De vitrines in ons Brugmuseum op het Brugdek van het ss Rotterdam zijn recentelijk weer van inhoud gewisseld.

Leden van Vereniging "De Lijn" ontvangen een korting op deze rondleiding. Zij betalen Euro 9,00 p.p. in plaats van Euro 12,50 p.p. De korting geldt voor het lid op vertoon van de ledenpas en 1 introducé.