schepen11.jpgschepen12.jpgschepen13.jpgschepen14.jpgschepen15.jpg

Cruise port Rotterdam zoekt vrijwilligers

Cruise port Rotterdam is naarstig op zoek naar vrijwilligers. Naast de Cruise terminal liggen, zoals bekend, met grote regelmaat cruise schepen aan de kade. Om de passagiers behulpzaam te zijn bij het inschepen en het van boord gaan, wordt een service gerichte doorman gezocht. Dat is iemand die in mooi uniform de passagiers binnen de terminal de weg wijst. De tijden van de diensten zijn van 07.00-16.00 uur, diensten van minimaal vier uur zijn bespreekbaar. Uiteraard wordt er gezorgd voor een kleine vergoeding. Er wordt gezocht naar een doorman voor de volgende data:

Juli 2014: 26

Augustus 2014: 2, 16, 28 en 30

September 2014: 13, 27 en 30

Oktober 2014: 14

Bij interesse kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of telefonisch naar 010-4860724

Jubileumboek 25-jaar vereniging De Lijn

fotoalbum125 pagina's ervaringsverhalen van oud-werknemers van de Holland-Amerika Lijn. Een beperkte oplage en niet verkrijgbaar in de winkel.
Prijs: € 13,95 incl. verzendingskosten.

Gezocht 3e prijswinnaar Tombola 19 januari

Gezocht: Prijswinnaar tombola 3e prijs: schilderij Averdyk in VNS kleuren; lotnr. 1558 Melden bij secretariaat of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwe website vereniging "De Lijn"

website

Beste leden van "De Lijn",

Het doet ons genoegen u te kunnen berichten dat vanaf heden onze website in een nieuw en modern jasje is gestoken en ook het gedeelte met het ledenregister weer toegankelijk is.
De inlogprocedure voor het ledenregister is identiek als voor onze vorige website.

Bij het installeren van het ledenbestand wordt van rechtswege de betrokkene(n) daarvan in kennis worden gesteld en heeft u inmiddels een e-mail ontvangen met uw naam en wachtwoord. Deze e-mail was afkomstig van onze webmaster.

Wij rekenen erop dat onze website weer veel bezoekers zal krijgen.

Het bestuur van de vereniging "De Lijn"

Bankrekening vereniging De Lijn

IBAN logoMet de verandering naar het nieuwe IBAN betaalsysteem in het SEPA gebied, hierbij nog even voor de duidelijkheid het ING banknummer van De Lijn:  IBAN: NL51INGB0000175060    BIC: INGBNL22