Atlantic Star   Atlantic Crown

Wij leggen momenteel een bestand aan van bemanningsleden, die in de periode 1967-1984 hebben gevaren op het ms "Atlantic Star" en/of "Atlantic Crown". Gaarne reactie naar het secretariaat:  e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch (uitsluitend op vrijdag van 0900/1300 uur) naar 010-4364486 onder vermelding van uw lidnummer en functie destijds op de A.C.L. schepen.

De oproep geldt ook voor leden die in de genoemde periode en daarna aan de wal voor A.C.L. hebben gewerkt.

mas

Woensdag 11 november 2015 wordt een excursie georganiseerd naar het Museum aan de Stroom (MAS) in Antwerpen. Vertrek per bus vanaf ss Rotterdam om 09.00 uur.  Terug omstreeks 17.00 uur. Kosten deelname bedragen € 45,00 per peroon. Hierbij is inbegrepen de busreis, kopje koffie bij aankomst, entree museum incl. rondleiding van 2 uur en de lunch in het museum. Deelname uitsluitend voor leden en max. 1 introducé. De bus heeft stromend water en een toilet. Aanmelding door overmaking van € 45,00 p.p. op bankrekening  NL51INGB0000175060 t.n.v. De Lijn, Rotterdam onder vermelding van "Excursie Antwerpen" en uw lidnummer. In de loop van oktober ontvangt u een bevestiging en meer informatie.

(LET OP: De oorspronkelijk gekozen datum van 7 oktober moest worden verzet naar 11 november 2015; de datum in HALLO 5 is dus niet meer juist)

facebook logo

Sinds kort staat De Lijn op Facebook !

Screenprint Facebook