Op woensdag 4 mei 2016 zal om 11.00 uur bij het Nationaal Koopvaardijmonument "de Boeg" op het Leuvehofd en om 14.00 uur bij het HAL-monument op het 3e Katenrechtsehoofd nabij het ss Rotterdam de herdenkingsplechtigheid plaatsvinden Kransen zullen worden gelegd namens Vereniging De Lijn, Holland America Line, ss Rotterdam en Gebiedscommissie Feijenoord. Iedereen is welkom en na afloop zal u aan boord van het ss Rotterdam een kopje koffie worden aangeboden.

H.K.H. Koningin Maxima zal op vrijdag 20 mei 2016 in Rotterdam aan boord van het m.s. "Koningsdam" de doop verrichten. Helaas bestaat er voor de leden van onze vereniging geen mogelijkheid om daarbij aanwezig te zijn.

Op zondag 29 mei 2016 zal van 10.00 tot 16.00 uur op de kade bij het ss Rotterdam een maritieme markt worden georganiseerd. Deze markt is er voor verzamelaars op het gebied van scheepvaart in de ruimste zin van het woord. Ook vereniging "De Lijn" zal met een stand aanwezig zijn.

Geinteresseerde standhouders kunnen voor het huren van een kraam terecht bij Meetup Events via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Toegang is gratis, maar in het gebied en bij het ss Rotterdam geldt betaald parkeren.